Utrechtse Studenten Zwem- en Waterpolofederatie
Het Zinkstuk

Mededelingen

Annulering waterpolocompetitie

Helaas is vanuit de KNZB besloten de waterpolocompetitie 2020-2021 te annuleren. Eerder is er gekeken naar de mogelijkheden om de competitie te verlengen. Er is echter besloten dat dit in de huidige situatie niet haalbaar gaat zijn. Dit betekent dat er geen wedstrijden meer zullen plaatsvinden dit seizoen. 

Wanneer er meer informatie beschikbaar is betreft aankomend seizoen, zullen wij dat zo snel mogelijk met jullie delen. 

Gepubliceerd woensdag 14 april 2021

Landtraining

Door de versoepelingen van de corona maatregelen is het nu weer mogelijk om buiten in groepsverband te trainen*. Helaas kunnen we dus nog niet poloën/zwemmen, maar landtraining kan wel! Twee keer per week zullen wij ons samen in het zweet werken, zodat we straks helemaal fit het bad in kunnen duiken. Je hoeft je hier niet voor in te schrijven. Er wordt een lijst van de aanwezigen bijgehouden, zodat bij een eventuele uitbraak van het coronavirus bron en contactonderzoek uitgevoerd kan worden.

*alleen voor personen onder 27 jaar.

Dag
Tijd Locatie
Woensdag 18:00-19:00 Peuterweide naast de Krommerijn
Vrijdag 17:30-18:30 Peuterweide naast de Krommerijn


Heb je vragen over of ideeën voor de landtraining? Stuur een mailtje naar bestuur@hetzinkstuk.nl.Gepubliceerd donderdag 11 maart 2021

Gedragscode

Sinds dit seizoen is het vanuit de KNZB verplicht om voor alle functionarissen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Deze VOG’s kunnen via de KNZB gratis aangevraagd worden wanneer de vereniging voldoet aan een aantal eisen. Hieronder valt het opstellen van een gedragscode. Het hebben van een gedragscode sluit aan bij ons streven de veiligheid binnen de vereniging te waarborgen en verbeteren dit jaar. De afgelopen tijd zijn wij daarom bezig geweest met het opstellen van de gedragscode. In de gedragscode staan de afspraken binnen de vereniging betreft gedrag. Dit geeft inzicht in wat iedereen kan doen om een veilig sportklimaat te waarborgen. Door de code te volgen, draag je bij aan het waarborgen en verbeteren van een veilige sportomgeving. Klik hier om naar de gedragscode te gaan.

Heb je vragen, op- of aanmerkingen over de gedragscode, mail dan naar bestuur@hetzinkstuk.nl.

Gepubliceerd dinsdag 17 november 2020

Ledenstop

Sinds de start van het seizoen is het ledenaantal van de vereniging behoorlijk gegroeid. De toestroom aan nieuwe leden lijkt daarbij niet af te zwakken. Hoewel we hier enerzijds heel blij mee zijn, is het anderzijds in deze tijd een grote uitdaging. Door de coronamaatregelen zit er een limiet aan het aantal mensen dat tegelijk in het bad kan zijn. Om iedereen die dat wil ten minste twee keer per week te kunnen laten trainen, hebben wij besloten een ledenstop te hanteren. Dit betekent dat er geen nieuwe leden meer worden toegelaten tot het moment dat er meer ruimte is in het bad, de coronamaatregelen niet meer gelden en/of het ledenaantal terugloopt.

Heb je hier vragen over? Mail dan naar bestuur@hetzinkstuk.nl

Gepubliceerd dinsdag 13 oktober 2020

Wijziging trainingstijden

LET OP!

Vanaf 7 oktober 2020 gaan er nieuwe trainingstijden in op de woensdagavonden:

Waterpolo Zwemmen
20.30 -21.00 Landtraining 21.00-21.45 Landtraining
21.00-22.30 Training* 22.00-23.00 Training
* Van 21.00 tot 22.00 uur heel bad, daarna half bad.


Vanaf 24 maart 2021 zullen de tijden weer worden omgedraaid naar de situatie die hieronder staat beschreven:

Zwemmen Waterpolo
20.00-20.45 Landtraining 21.30-22.00 Landtraining
21.00-22.30 Training* 22.00-23.00 Training
*Van 21:00-22:00 heel bad, daarna half bad

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn, stuur deze dan naar secretaris@hetzinkstuk.nl. 

 


Gepubliceerd dinsdag 22 september 2020

Aankomende activiteiten

Sponsoring

Stickerkaart

Partners