Utrechtse Studenten Zwem- en Waterpolofederatie
Het Zinkstuk

Mededelingen

new Zomervakantie & volgend seizoen

De laatste training van het jaar zal plaatsvinden op donderdag 11 juli. De eerste training van volgend seizoen zal plaatsvinden op maandag 19 augustus. 


De trainingstijden volgend seizoen zullen ongeveer hetzelfde zijn als de huidige trainingstijden. Echter, op woensdag zullen de zwemmers van 21:00-22:15 trainen (de landtraining wordt dus ook vervroegd) en de poloërs van 21:30-23:00.

Gepubliceerd maandag 24 juni 2019

new Word crew tijdens de UIT!


Gepubliceerd zondag 23 juni 2019

Scheidsrechter gezocht!

Beste leden,

Het Zinkstuk is op zoek naar waterpolo scheidsrechters! Deelname aan de regio competitie is supertof, maar dat betekent ook dat wij worden geacht scheidsrechters te leveren. Scheidsen voor Het Zinkstuk biedt de volgende voordelen:

- Een volledig betaalde opleiding tot scheidsrechter
- Een vergoeding vanuit de vereniging van ~€130,-
- Reiskostenvergoeding vanuit de KNZB
- Vrijstelling van jurydiensten

Dus, zie jij jezelf al gewapend met fluit en kaart langs het bad staan? Lijkt het jou wat om de spelregels van onze geliefde sport door en door te kennen?

Laat het dan weten via waterpolo@hetzinkstuk.nl, of spreek iemand van het bestuur aan op de training!


P.S. Mocht je nog verdere vragen hebben over de praktische zaken van het scheidsrechten kan je altijd terecht bij onze scheidsrechters Carla en Victor!


Gepubliceerd maandag 13 mei 2019

Het Zinkstuk | Affiliate

Bestel jij wel eens iets op de website van bol.com, CoolBlue, Wehkamp, thuisbezorgd.nl, Domino's, booking.com, Decathlon, HEMA of Groupon? Steun dan bij elke aankoop die je doet Het Zinkstuk! Meer dan 620 online winkels zijn aangesloten! En omdat wij ook wel weten dat je niet eerst gaat opzoeken of een webwinkel is aangesloten, hebben we een prachtige gratis en officiële browserplugin gemaakt!Meer informatie is hier te lezen.

Gepubliceerd zaterdag 17 november 2018

Fysiotherapeut

Hoi Zinkstukken!


Ik ben Matthijs en ben sinds 2012 lid van Het Zinkstuk. Jaja, dat is één van mijn stickers op de website: ‘oudje’ 😉

Ik ben oefentherapeut Cesar en zit op dit moment in het laatste jaar van mijn sportfysiotherapie master. Mij lijkt het leuk om iets ‘professioneels’ te doen bij Het Zinkstuk. Het idee van ‘clubfysio’ was dan ook snel geboren. Ik heb dit idee met het bestuur gedeeld en zij deelden mijn enthousiasme.

Vanaf nu zal ik jullie clubfysio zijn! Heb je vragen over een blessure? Dan kun je me altijd aanschieten voor of na de training (zwemmen). Zelf train ik vooral op maandag en donderdag. Ik geef je graag een eerste advies over wat te doen met jouw pijn.

Ook wil ik samen met het bestuur gaan inventariseren hoeveel blessures er binnen de vereniging zijn. Hiervoor komt binnenkort een formulier op de website, dus als je een blessure hebt vul deze dan vooral even in.

Ik hoop je eens voor/na een training te spreken en als het nodig is te helpen!


Groet,

Matthijs

 


Gepubliceerd maandag 5 november 2018

Aankomende activiteiten

Sponsoring

Stickerkaart

Partners