Utrechtse Studenten Zwem- en Waterpolofederatie
Het Zinkstuk

Mededelingen

Laatste trainingen van het jaar!

Op 7 juli zal de laatste training plaatsvinden in de Kwakel. Op 13 juli zal de laatste training van het seizoen plaatsvinden in de Krommerijn! Kom vooral nog lekker trainen voor de zomerstop!

Gepubliceerd dinsdag 21 juni 2022

Ledeninitiatief

Al enige tijd wordt er via SponsorKliks op de website geld opgehaald voor het ledeninitiatief. Om de aanvraagprocedure voor het ledeninitiatief te verduidelijken is er nu een document opgesteld met de te ondernemen stappen. Het document is hier te vinden. Op dit moment is er €623,19 beschikbaar voor het initiatief! Wil je helpen dit bedrag te verhogen? Installeer dan de plug-in van SponsorKliks via de website!

Gepubliceerd dinsdag 21 juni 2022

Waterpolotrainer gezocht

De heren van de waterpoloteams van Het Zinkstuk zijn op zoek naar een nieuwe trainer! Lijkt dit je leuk om te doen? Stuur dan een mail naar waterpolo@hetzinkstuk.nl. 

Gepubliceerd dinsdag 29 maart 2022

Informeer je bestuur

Wil je graag iets delen met het bestuur, maar weet je niet hoe? Laat dan een reactie achter op deze anonieme vragenlijst. Daarnaast mag je ook altijd mailen naar bestuur@hetzinkstuk.nl, of persoonlijk met ons contact opnemen. Wil je iets kwijt, maar wil je het hier niet met het bestuur over hebben? Dan kun je ook altijd terecht bij de Raad van Toezicht (rvt@hetzinkstuk.nl), of bij de vertrouwenscontactpersonen (gegevens hiervan staan op de site). 

Gepubliceerd donderdag 13 januari 2022

Gedragscode

Sinds dit seizoen is het vanuit de KNZB verplicht om voor alle functionarissen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Deze VOG’s kunnen via de KNZB gratis aangevraagd worden wanneer de vereniging voldoet aan een aantal eisen. Hieronder valt het opstellen van een gedragscode. Het hebben van een gedragscode sluit aan bij ons streven de veiligheid binnen de vereniging te waarborgen en verbeteren dit jaar. De afgelopen tijd zijn wij daarom bezig geweest met het opstellen van de gedragscode. In de gedragscode staan de afspraken binnen de vereniging betreft gedrag. Dit geeft inzicht in wat iedereen kan doen om een veilig sportklimaat te waarborgen. Door de code te volgen, draag je bij aan het waarborgen en verbeteren van een veilige sportomgeving. Klik hier om naar de gedragscode te gaan.

Heb je vragen, op- of aanmerkingen over de gedragscode, mail dan naar bestuur@hetzinkstuk.nl.

Gepubliceerd dinsdag 17 november 2020

Aankomende activiteiten

Sponsoring

Stickerkaart

Partners