Utrechtse Studenten Zwem- en Waterpolofederatie
Het Zinkstuk

Mededelingen

Start seizoen 2021-2022

De eerste training van seizoen 2021-2022 zal plaatsvinden op woensdag 25 augustus 2021 in zwembad de Krommerijn. 

Vanaf week 35 zullen we ook weer gaan trainen in zwembad de Kwakel. De eerste training daar zal op maandag 30 augustus 2021 zijn. 

Wij wensen jullie een hele fijne zomer en tot over een paar weken!


Gepubliceerd woensdag 14 juli 2021

Einde ledenstop

Sinds eind oktober 2020 hanteerde Het Zinkstuk een ledenstop wegens een té grote aanloop van nieuwe leden die, mede wegens de coronamaatregelen, niet in het bad pasten. 

Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, is het weer mogelijk op lid te worden! 

Je kan drie keer gratis komen proeftrainen. Een proeftraining aanvragen kan hier.

Inschrijven bij Het Zinkstuk kan hier.

Gepubliceerd donderdag 17 juni 2021

Einde seizoen

De laatste training voor de zomerstop zal donderdag 8 juli in de Kwakel plaatsvinden. We zijn nog in overleg met de zwembaden betreft de start van het nieuwe seizoen. Jullie ontvangen hierover nog een mail.

Gepubliceerd vrijdag 4 juni 2021

Annulering waterpolocompetitie

Helaas is vanuit de KNZB besloten de waterpolocompetitie 2020-2021 te annuleren. Eerder is er gekeken naar de mogelijkheden om de competitie te verlengen. Er is echter besloten dat dit in de huidige situatie niet haalbaar gaat zijn. Dit betekent dat er geen wedstrijden meer zullen plaatsvinden dit seizoen. 

Wanneer er meer informatie beschikbaar is betreft aankomend seizoen, zullen wij dat zo snel mogelijk met jullie delen. 

Gepubliceerd woensdag 14 april 2021

Gedragscode

Sinds dit seizoen is het vanuit de KNZB verplicht om voor alle functionarissen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Deze VOG’s kunnen via de KNZB gratis aangevraagd worden wanneer de vereniging voldoet aan een aantal eisen. Hieronder valt het opstellen van een gedragscode. Het hebben van een gedragscode sluit aan bij ons streven de veiligheid binnen de vereniging te waarborgen en verbeteren dit jaar. De afgelopen tijd zijn wij daarom bezig geweest met het opstellen van de gedragscode. In de gedragscode staan de afspraken binnen de vereniging betreft gedrag. Dit geeft inzicht in wat iedereen kan doen om een veilig sportklimaat te waarborgen. Door de code te volgen, draag je bij aan het waarborgen en verbeteren van een veilige sportomgeving. Klik hier om naar de gedragscode te gaan.

Heb je vragen, op- of aanmerkingen over de gedragscode, mail dan naar bestuur@hetzinkstuk.nl.

Gepubliceerd dinsdag 17 november 2020

Aankomende activiteiten

Sponsoring

Stickerkaart

Partners