Utrechtse Studenten Zwem- en Waterpolofederatie
Het Zinkstuk

Mededelingen

new Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer zwemmen!

Wil jij

… de zwemmers van de leukste studenten Zwem- en Waterpolovereniging uit Nederland coachen?

… elke week blij gezichten tijdens de trainingen?

… ongelimiteerde gezelligheid tijdens de trainingen en borrels?

… GRATIS een opleiding volgen tot trainer van de KNZB?

… twee jaar daarna een vergoeding voor jou inzet?


Dan is dit hoofdtrainer zwemmen echt iets voor jou! Mail snel naar zwemmen@hetzinkstuk.nl en dan kijken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Gepubliceerd zaterdag 4 april 2020

Nieuw Stichting NSZ bestuur

Nu dat we de tweede helft van het seizoen zijn ingegaan is het tijd om te gaan zoeken naar een nieuw Stichting NSZ bestuur!
Op een nationaal level betrokken zijn of blijven bij deze bruisende studentencommunity is wat dit bestuursjaar zo geweldige maakt! Je leert leiding geven, partijen samenbrengen, vooruitdenken en nog
veel meer. Klinkt dit voor jou als een mooie ervaring, stuur dan vooral een motivatiebrief en cv naar bestuur@stichtingnsz.nl tot 12 april 23:59. Benieuwd naar meer inhoudelijke informatie over een
functie? Mail ons dan vooral eerst eens met je vragen, dan kunnen we er altijd eens over bellen; we leggen je de functies graag uit!

Het 25e Bestuur der Stichting Nederlandse Studenten Zwemsport


Gepubliceerd maandag 23 maart 2020

Update Coronavirus

Beste leden,
Wij hebben net een bericht vanuit de KNZB verkregen met het advies om geen trainingen en andere activiteiten te laten plaatsvinden t/m 6 april. Dit advies volgen wij op wat betekent dat er t/m 6 april GEEN trainingen, activiteiten en competities zullen plaatsvinden. Volg de adviezen van de RIVM op en wanneer je vragen hebt, mail ons dan gerust!

Liefs,
Het bestuur.


Gepubliceerd donderdag 12 maart 2020

Wijzigingen Trainingstijden Woensdagavond

Let op! Vanaf woensdag 1 april a.s. zullen de trainingstijden van de woensdagavonden worden gewijzigd (geen grap).


Deze zijn vanaf woensdag 1 april als volgt: 

Zwemmen: 21.00-22.30 uur op half bad

Waterpolo: 22.00-22.30 uur op half bad, 22.30-23.00 uur op heel bad. 

Gepubliceerd dinsdag 10 maart 2020

Bestuursjaar @Sportraad?


Gepubliceerd dinsdag 10 maart 2020

Paaszwemloop

Dit jaar organiseren UHTT, Hellas Triathlon, LABC en Het Zinkstuk weer de Paaszwemloop. Deze zal dit jaar plaatsvinden op maandag 12 april in en rondom het Krommerijnbad in Utrecht. Voor studenten is er dit jaar een extra eer te halen, aangezien de Paaszwemloop als NSK is aangemerkt door Studentensport Nederland. Dit betekent dat de winnaar bij de studenten zich een jaar lang ‘nederlands studentenkampioen zwemloop’ mag noemen. Je zwemt als afstand 500 meter en daarna ga je meteen door met 5 km hardlopen. Mocht je geen zin hebben om te sporten, vanuit Het Zinkstuk zoeken we ook nog vrijwilligers om te helpen met het evenement. Je kunt je inschrijven voor dit spektakel via https://www.ntbinschrijvingen.nl/. Voor meer informatie: www.paaszwemloop.nl en voor vragen/opmerkingen, kun je mailen naar info@paaszwemloop.nl of Marek appen (0620889446).


Gepubliceerd woensdag 4 maart 2020

Bestelmoment 3

Zou jij graag willen stralen in Zinkstuk clubkleding? Nu is je kans om je garderobe aan te vullen. Op vrijdag 14 februari worden de nieuwe kleren besteld, dus je hebt tot die tijd om een polo, trui, etc. te bestellen. 

Op woensdagavond 5 februari en 12 februari zal er een heus kledingrek staan, waarbij je goed kan zien wat we allemaal te bieden hebben. Kom vooral langs!

Badmutsen zijn uiteraard op elk moment te bestellen. 

Gepubliceerd woensdag 5 februari 2020

NSWK III en ONKS

Er zijn twee sportieve weekenden op komst! Wij als Het Zinkstuk gaan onze naam weer even goed op de kaart zetten tijdens het derde NSWK in Eindhoven en tijdens het ONKS in Delft. Het is vanaf nu weer mogelijk je in te schrijven voor beide evenementen.

Heb je passie voor waterpolo? Of wil je oefenen met hoe het is om een wedstrijd te spelen als beginnende poloër of zwemmer? Dan is het NSWK echt iets voor jou! Op 16 februari worden er wedstrijden gespeeld op gevorderd en beginners niveau. Schrijf je snel in via: htznks.tk/NSWKIII.

Ben jij helemaal gek op (wedstrijd)zwemmen? Ga mee naar het ONKS in Delft op 28 en 29 februari! Tijdens deze wedstrijden zwemmen we niet in competitie verband, maar worden afstanden individueel gezwommen. De snelste drie zwemmers/teams op een afstand krijgen een medaille. Schrijf je snel in via: htznks.tk/ONKS.
Let op! Als je naar de pre-borrel, het diner of het feest wil, dan moet je je op de andere activiteit inschrijven!

Gepubliceerd dinsdag 14 januari 2020

Gezocht!


Gepubliceerd woensdag 4 december 2019

Sponsorkliks App

Klaar om geld uit te gaan geven? 💸 Zwarte vrijdag, pakjesavond, Kerst en oud en nieuw komen er binnenkort aan! 🎁 Vergeet niet de affiliateplugin van Het Zinkstuk te installeren zodat je de vereniging steunt bij al je aankopen! 💰 Ga naar htznks.tk/plugin

Gepubliceerd woensdag 27 november 2019

Inloopspreekuur Fysiofabriek

Speciaal voor studentensportverenigingen heeft de Fysiofabriek een gratis inloopspreekuur. Weet je niet zeker of een afspraak maken nodig is voor je klacht? Kom dan langs bij hun gratis inloopspreekuur. In 10 minuten wordt er gekeken of je lekker door kan sporten met eventueel een extra oefening of dat je toch nog een keer gezien moet worden voor uitgebreider onderzoek door een fysio of huisarts. 

Er is plek voor drie personen tijdens het half uur. Meld je aan via deze link om er zeker van te zijn dat je gezien kan worden.

 

Waar: Zwembad de Krommerijn. 

Wanneer? Elke dinsdag om 18.30 uur. 

Gepubliceerd woensdag 6 november 2019

Wijziging trainingstijden

LET OP!

Vanaf 6 november 2019 gaan er nieuwe trainingstijden in op de woensdagavonden:

Waterpolo Zwemmen
20.30 -21.00 Landtraining 21.00-21.45 Landtraining
21.00-22.30 Training* 22.00-23.00 Training
* van 21.00 tot 22.00 uur heel bad, daarna half bad


Vanaf 1 april 2020 zullen de tijden weer worden omgedraaid naar de huidige situatie die hieronder staat beschreven:

Zwemmen Waterpolo
20.00-20.45 Landtraining 21.30-22.00 Landtraining
21.00-22.30 Training 22.00-23.00 Training*

Van 22.00 tot 22.30 heel bad, daarna half bad. 


De borrel zal na elke woensdagavondtraining doorgaan tot 01.00 uur. We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn, stuur deze dan naar secretaris@hetzinkstuk.nl. 

 


Gepubliceerd vrijdag 1 november 2019

Aankomende activiteiten

Er zijn nog geen activiteiten gepland!

Sponsoring

Stickerkaart

Partners