Utrechtse Studenten Zwem- en Waterpolofederatie
Het Zinkstuk

Mededelingen

Start van de trainingen!

Yeeeess! De trainingen zijn weer begonnen! Zie de coronapagina op de site voor de laatste updates en het vernieuwde protocol. Ben je een beetje vergeten hoelaat de trainingen eigenlijk ook al weer waren? Kijk dan hier voor zwemmen en hier voor waterpolo. 

Gepubliceerd maandag 17 januari 2022

Informeer je bestuur

Wil je graag iets delen met het bestuur, maar weet je niet hoe? Laat dan een reactie achter op deze anonieme vragenlijst. Daarnaast mag je ook altijd mailen naar bestuur@hetzinkstuk.nl, of persoonlijk met ons contact opnemen. Wil je iets kwijt, maar wil je het hier niet met het bestuur over hebben? Dan kun je ook altijd terecht bij de Raad van Toezicht (rvt@hetzinkstuk.nl), of bij de vertrouwenscontactpersonen (gegevens hiervan staan op de site). 

Gepubliceerd donderdag 13 januari 2022

Werkgroep Sociale Veiligheid

Dit jaar wil het bestuur zich inzetten om binnen Het Zinkstuk meer voor sociale veiligheid te doen en hier het beleid op aan te passen. Input en hulp vanuit de leden kunnen we hier goed voor gebruiken. Daarom richten we deze werkgroep sociale veiligheid op. De werkgroep zal kijken naar wat het huidige beleid is en hoe dit verbeterd kan worden. Daarnaast zal er gebrainstormd worden over wat we nog meer kunnen doen binnen de vereniging. Lijkt het jou interessant om hierbij betrokken te zijn? Weet je hier veel over? Of wil je er juist meer over leren? Geef dan aan dat je interesse hebt bij Elin, door haar aan te spreken, te appen, of te mailen naar penningmeester@hetzinkstuk.nl. We kunnen je hulp goed gebruiken!

Gepubliceerd maandag 15 november 2021

Gedragscode

Sinds dit seizoen is het vanuit de KNZB verplicht om voor alle functionarissen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Deze VOG’s kunnen via de KNZB gratis aangevraagd worden wanneer de vereniging voldoet aan een aantal eisen. Hieronder valt het opstellen van een gedragscode. Het hebben van een gedragscode sluit aan bij ons streven de veiligheid binnen de vereniging te waarborgen en verbeteren dit jaar. De afgelopen tijd zijn wij daarom bezig geweest met het opstellen van de gedragscode. In de gedragscode staan de afspraken binnen de vereniging betreft gedrag. Dit geeft inzicht in wat iedereen kan doen om een veilig sportklimaat te waarborgen. Door de code te volgen, draag je bij aan het waarborgen en verbeteren van een veilige sportomgeving. Klik hier om naar de gedragscode te gaan.

Heb je vragen, op- of aanmerkingen over de gedragscode, mail dan naar bestuur@hetzinkstuk.nl.

Gepubliceerd dinsdag 17 november 2020

Aankomende activiteiten

Sponsoring

Stickerkaart

Partners