Utrechtse Studenten Zwem- en Waterpolofederatie
Het Zinkstuk

Mededelingen

Wijziging privacyverklaring

Er heeft een aanpassing in de privacyverklaring plaatsgevonden, zoals te vinden op de website van Het Zinkstuk. Het betreft de volgende toevoeging aan de verwerkingsdoelen onder het kopje ‘Lidmaatschap gerelateerd’:

Het uitvoeren van bron- en contactonderzoek bij een eventuele uitbraak van het COVID-19 virus in de zwembaden.

Wat betekent dit voor jou? Je voornaam, achternaam, en e-mailadres worden gedeeld met de zwembaden, zodat bij een eventuele uitbraak van het COVID-19 virus in de zwembaden bron- en contactonderzoek gedaan kan worden.

Daarnaast zal ieder lid een pasje krijgen van de Krommerijn die bij binnenkomst gescand zal worden, zodat jouw aanwezigheid tijdens een training in de Krommerijn geregistreerd wordt. Deze registratie zal enkel gebruikt worden voor bovenstaand verwerkingsdoel. Over het uitdelen van deze passen zal je op een later moment meer informatie krijgen.


Gepubliceerd dinsdag 15 september 2020

Bestelmoment 1

Wil jij graag stralen in Zinkstuk clubkleding? Nu is je kans om je garderobe aan te vullen. Op vrijdag 9 oktober worden de nieuwe kleren besteld, dus tot die tijd heb je de mogelijkheid om een polo, trui, etc. te bestellen. 

In week 41 zal er clubkleding meegenomen worden naar de trainingen, zodat je goed kan zien wat de mogelijkheden zijn!


Gepubliceerd dinsdag 15 september 2020

Inschrijven voor trainingen

De afgelopen weken konden jullie jezelf inschrijven voor de trainingen. Tot onze grote vreugde zijn er veel mensen die vaak willen komen trainen. De keerzijde hiervan is echter dat de lijsten in een razend tempo vol zitten. Schrijf je daarom niet vaker dan twee keer per week in en haal je naam uit de lijst als je toch niet komt trainen. Op deze manier geef je anderen ook de kans om te komen trainen. 

Voor de aankomende weken willen wij een eerlijker systeem hanteren. Heb je goede ideeën hiervoor? Twijfel niet en laat het ons vooral weten door een mailtje te sturen naar bestuur@hetzinkstuk.nl.

Tot in het bad!

Gepubliceerd maandag 14 september 2020

Sponsorkliks App

Klaar om geld uit te gaan geven? 💸 Zwarte vrijdag, pakjesavond, Kerst en oud en nieuw komen er binnenkort aan! 🎁 Vergeet niet de affiliateplugin van Het Zinkstuk te installeren zodat je de vereniging steunt bij al je aankopen! 💰 Ga naar htznks.tk/plugin

Gepubliceerd woensdag 27 november 2019

Inloopspreekuur Fysiofabriek

Speciaal voor studentensportverenigingen heeft de Fysiofabriek een gratis inloopspreekuur. Weet je niet zeker of een afspraak maken nodig is voor je klacht? Kom dan langs bij hun gratis inloopspreekuur. In 10 minuten wordt er gekeken of je lekker door kan sporten met eventueel een extra oefening of dat je toch nog een keer gezien moet worden voor uitgebreider onderzoek door een fysio of huisarts. 

Er is plek voor drie personen tijdens het half uur. Meld je aan via deze link om er zeker van te zijn dat je gezien kan worden.

 

Waar: Zwembad de Krommerijn. 

Wanneer? Elke dinsdag om 18.30 uur. 

Gepubliceerd woensdag 6 november 2019

Wijziging trainingstijden

LET OP!

Vanaf 6 november 2019 gaan er nieuwe trainingstijden in op de woensdagavonden:

Waterpolo Zwemmen
20.30 -21.00 Landtraining 21.00-21.45 Landtraining
21.00-22.30 Training* 22.00-23.00 Training
* van 21.00 tot 22.00 uur heel bad, daarna half bad


Vanaf 1 april 2020 zullen de tijden weer worden omgedraaid naar de huidige situatie die hieronder staat beschreven:

Zwemmen Waterpolo
20.00-20.45 Landtraining 21.30-22.00 Landtraining
21.00-22.30 Training 22.00-23.00 Training*

Van 22.00 tot 22.30 heel bad, daarna half bad. 


De borrel zal na elke woensdagavondtraining doorgaan tot 01.00 uur. We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn, stuur deze dan naar secretaris@hetzinkstuk.nl. 

 


Gepubliceerd vrijdag 1 november 2019

Aankomende activiteiten

Sponsoring

Stickerkaart

Partners