Utrechtse Studenten Zwem- en Waterpolofederatie
Het Zinkstuk

Mededelingen

Zinkstuk badkleding

Het Zinkstuk is overgestapt op een nieuwe badkledingsleverancier. Dus hierbij alvast een heads-up: binnenkort zijn veel artikelen in de webshop weer leverbaar. Er wordt momenteel nog hard gewerkt aan het updaten van de webshop, maar dit zal op tijd klaar zijn voor de start van het seizoen. Dan kan iedereen in verse Zinkstuk zwembroeken of badpakken de eerste trainingen en wedstrijden zwemmen en poloën. Tijdens de eerste trainingen van het nieuwe seizoen zullen er pas-sets aanwezig zijn zodat iedereen even kan passen voordat er wordt besteld. 

Gepubliceerd Friday 10 August 2018

Fysieke sportkaart

Voor seizoen '18/'19 is het niet nodig om een fysieke Olympas te hebben om te komen trainen. Vanzelfsprekend moet je wel een geldige aan Het Zinkstuk gekoppelde sportkaart hebben, maar het fysieke pasje hoeft niet meer opgehaald te worden. Het bestuur zal lijsten met gekoppelde sportkaarten opvragen bij Olympos om hiermee te checken of iedereen een geldige sportkaart heeft. Zorg ervoor dat je het bevestigingsmailtje wat je krijgt wanneer je je sportkaart koopt en koppelt bij de hand hebt in het geval van een sportkaart controle. Mocht de controlelijst niet helemaal actueel zijn dan kan je met dit mailtje aantonen dat je wel een sportkaart hebt aangeschaft en dus mag komen trainen. 

Gepubliceerd Friday 10 August 2018

Start seizoen '18/'19

De trainingen starten weer in week 35. De eerste training van het nieuwe seizoen is op maandag 27 augustus van 17:30 tot 18:30 in zwembad De Kwakel. De rest van de trainingstijden zijn via deze link te vinden. Let op: op woensdag 29 augustus is er geen training in verband met het plaatsen van het dak op het Krommerijn zwembad. 

Gepubliceerd Friday 10 August 2018

Aanmelding AcquisiCie geopend!!

Met het negende lustrum voor de deur zijn we hard op zoek naar mensen die voor ons sponsoren binnen kunnen hengelen. Lijkt het jou leuk om hierbij de helpen? Neem dan contact op met Jasper of meld je aan via de website.

Gepubliceerd Thursday 5 July 2018

Zwemtrainers gezocht!!

Voor het seizoen 2018-2019 zijn wij nog op zoek naar zwemtrainers-/sters! Heb je affiniteit en met de zwemtechniek en met het geven van trainingen aan enthousiaste zwemmers, geef je dan nu op als zwemtrainer-/ster voor het nieuwe seizoen! Er staat een vacature open bij de trainers commissie!  

Gepubliceerd Friday 22 June 2018

Het Zinkstuk | Affiliate

Bestel jij wel eens iets op de website van bol.com, CoolBlue, Wehkamp, thuisbezorgd.nl, Domino's, booking.com, Decathlon, HEMA of Groupon? Steun dan bij elke aankoop die je doet Het Zinkstuk! Meer dan 620 online winkels zijn aangesloten! En omdat wij ook wel weten dat je niet eerst gaat opzoeken of een webwinkel is aangesloten, hebben we een prachtige gratis en officiële browserplugin voor Chrome en Firefox gemaakt!Meer informatie is hier te lezen.

Gepubliceerd Tuesday 20 March 2018

[Belangrijk] Stel je spamfilter in

Zorg ervoor dat e-mails van Het Zinkstuk niet in je spamfolder terecht komen. Heb je Hotmail, Live, MSN, Outlook, Gmail of Yahoo, dan staat hier uitgelegd hoe je hetzinkstuk.nl kan toevoegen als vertrouwd domein.

Vragen? Mail naar secretaris@hetzinkstuk.nl.

Gepubliceerd Tuesday 2 May 2017