Utrechtse Studenten Zwem- en Waterpolofederatie
Het Zinkstuk

Mededelingen

NSWK III en ONKS

Er zijn twee sportieve weekenden op komst! Wij als Het Zinkstuk gaan onze naam weer even goed op de kaart zetten tijdens het derde NSWK in Eindhoven en tijdens het ONKS in Delft. Het is vanaf nu weer mogelijk je in te schrijven voor beide evenementen.

Heb je passie voor waterpolo? Of wil je oefenen met hoe het is om een wedstrijd te spelen als beginnende poloër of zwemmer? Dan is het NSWK echt iets voor jou! Op 16 februari worden er wedstrijden gespeeld op gevorderd en beginners niveau. Schrijf je snel in via: htznks.tk/NSWKIII.

Ben jij helemaal gek op (wedstrijd)zwemmen? Ga mee naar het ONKS in Delft op 28 en 29 februari! Tijdens deze wedstrijden zwemmen we niet in competitie verband, maar worden afstanden individueel gezwommen. De snelste drie zwemmers/teams op een afstand krijgen een medaille. Schrijf je snel in via: htznks.tk/ONKS.
Let op! Als je naar de pre-borrel, het diner of het feest wil, dan moet je je op de andere activiteit inschrijven!

Gepubliceerd dinsdag 14 januari 2020

GEEN training tijdens de kerstvakantie en verbouwingen De Krommerijn

Lieve Zinkstukkers,

Tijdens de kerstvakantie zullen er geen trainingen zijn in zowel De Kwakel als De Krommerijn. De trainingen van maandag 23 december tot en met donderdag 2 janaurai komen dus te vervallen.

Verder zal erop woensdag 8 januari geen training zijn in verband met verbouwingen in De Krommerijn. 's Avonds kan er wel geborreld worden in het clubhuis vanaf ongeveer 21.00 uur. 

Gepubliceerd dinsdag 10 december 2019

Gezocht!


Gepubliceerd woensdag 4 december 2019

Sponsorkliks App

Klaar om geld uit te gaan geven? 💸 Zwarte vrijdag, pakjesavond, Kerst en oud en nieuw komen er binnenkort aan! 🎁 Vergeet niet de affiliateplugin van Het Zinkstuk te installeren zodat je de vereniging steunt bij al je aankopen! 💰 Ga naar htznks.tk/plugin

Gepubliceerd woensdag 27 november 2019

Zwemtrainers gezocht

Ben jij enthousiast over zwemmen? En wil jij je enthousiasme overbrengen naar onze leden? Dan zijn wij op zoek naar jou! De trainerscommissie is op zoek naar leden die ons team willen versterken.

Wat wordt er van je verwacht? Als trainer van de beginners leg je de techniek oefeningen uit aan de zwemmers en bedenk je zelf een (door)zwem setje. Er staan genoeg trainingen klaar, dus je kan ook altijd even spieken bij eerdere trainingen. Voor de gevorderden staan er trainingen klaar.

Is dit iets voor jou? Laat dit mij weten via zwemmen@hetzinkstuk.nl!


Gepubliceerd woensdag 20 november 2019

Inloopspreekuur Fysiofabriek

Speciaal voor studentensportverenigingen heeft de Fysiofabriek een gratis inloopspreekuur. Weet je niet zeker of een afspraak maken nodig is voor je klacht? Kom dan langs bij hun gratis inloopspreekuur. In 10 minuten wordt er gekeken of je lekker door kan sporten met eventueel een extra oefening of dat je toch nog een keer gezien moet worden voor uitgebreider onderzoek door een fysio of huisarts. 

Er is plek voor drie personen tijdens het half uur. Meld je aan via deze link om er zeker van te zijn dat je gezien kan worden.

 

Waar: Zwembad de Krommerijn. 

Wanneer? Elke dinsdag om 18.30 uur. 

Gepubliceerd woensdag 6 november 2019

Wijziging trainingstijden

LET OP!

Vanaf 6 november 2019 gaan er nieuwe trainingstijden in op de woensdagavonden:

Waterpolo Zwemmen
20.30 -21.00 Landtraining 21.00-21.45 Landtraining
21.00-22.30 Training* 22.00-23.00 Training
* van 21.00 tot 22.00 uur heel bad, daarna half bad


Vanaf 1 april 2020 zullen de tijden weer worden omgedraaid naar de huidige situatie die hieronder staat beschreven:

Zwemmen Waterpolo
20.00-20.45 Landtraining 21.30-22.00 Landtraining
21.00-22.30 Training 22.00-23.00 Training*

Van 22.00 tot 22.30 heel bad, daarna half bad. 


De borrel zal na elke woensdagavondtraining doorgaan tot 01.00 uur. We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn, stuur deze dan naar secretaris@hetzinkstuk.nl. 

 


Gepubliceerd vrijdag 1 november 2019

Bestelmoment 2

De tweede NSZK en NSWK zitten eraan te komen. Dat betekent dat je nu nog de tijd hebt om een kekke Zinkstuk outfit aan te schaffen! Een leuke polo of handdoek, we hebben het allemaal. Wees er snel bij, want 23 november is het tweede bestelmoment!

* De badmutsen zijn momenteel niet meer op voorraad. We zijn bezig met het bestellen van een nieuwe lading en hopen dit voor die tijd geregeld te hebben!

** Op de woensdag voor de zwem- en polo training zijn er badpakken en zwembroeken te passen die te koop zijn in de webshop. Zo weet je precies welke maat je nodig hebt! Passen is mogelijk tot uiterlijk een kwartier voor het begin van de training.

* ** De levertijd van de polocaps, -badpakken en -zwembroeken is langer dan de levertijd van truien, polo's etc. Hier duurt het gemiddeld 5 à 6 weken voordat het binnen is. 


Gepubliceerd woensdag 30 oktober 2019

Bestelmoment 1

Beste Zinkstukkers, vrijdag 27 september is het eerste bestelmoment voor de enige echte Zinkstuk merchandise. Heb jij nou altijd al een Zinkstuk trui, handdoek of iets anders willen hebben? Ga dan snel naar https://www.hetzinkstuk.nl/shop!


Gepubliceerd maandag 16 september 2019

Het Zinkstuk | Affiliate

Bestel jij wel eens iets op de website van bol.com, CoolBlue, Wehkamp, thuisbezorgd.nl, Domino's, booking.com, Decathlon, HEMA of Groupon? Steun dan bij elke aankoop die je doet Het Zinkstuk! Meer dan 620 online winkels zijn aangesloten! En omdat wij ook wel weten dat je niet eerst gaat opzoeken of een webwinkel is aangesloten, hebben we een prachtige gratis en officiële browserplugin gemaakt!Meer informatie is hier te lezen.

Gepubliceerd zaterdag 17 november 2018

Fysiotherapeut

Hoi Zinkstukken!


Ik ben Matthijs en ben sinds 2012 lid van Het Zinkstuk. Jaja, dat is één van mijn stickers op de website: ‘oudje’ 😉

Ik ben oefentherapeut Cesar en zit op dit moment in het laatste jaar van mijn sportfysiotherapie master. Mij lijkt het leuk om iets ‘professioneels’ te doen bij Het Zinkstuk. Het idee van ‘clubfysio’ was dan ook snel geboren. Ik heb dit idee met het bestuur gedeeld en zij deelden mijn enthousiasme.

Vanaf nu zal ik jullie clubfysio zijn! Heb je vragen over een blessure? Dan kun je me altijd aanschieten voor of na de training (zwemmen). Zelf train ik vooral op maandag en donderdag. Ik geef je graag een eerste advies over wat te doen met jouw pijn.

Ook wil ik samen met het bestuur gaan inventariseren hoeveel blessures er binnen de vereniging zijn. Hiervoor komt binnenkort een formulier op de website, dus als je een blessure hebt vul deze dan vooral even in.

Ik hoop je eens voor/na een training te spreken en als het nodig is te helpen!


Groet,

Matthijs

 


Gepubliceerd maandag 5 november 2018

Aankomende activiteiten

Sponsoring

Stickerkaart

Partners