Utrechtse Studenten Zwem- en Waterpolofederatie
Het Zinkstuk

Mededelingen

new Scheidsrechters gezocht!!!

Hallo iedereen!

Als waterpoloërs wordt van ons verwacht dat wij per team 1 scheidsrechter aanleveren. Helaas stoppen onze huidige scheidsrechters volgend jaar met scheidsen. Daarom zoeken wij 2 nieuwe toppers die ons uit de brand helpen! Hier staat een leuke vergoeding tegenover en je doet natuurlijk veel ervaring op. Het is heel belangrijk dat wij scheidsrechters hebben, anders kunnen er minder teams spelen. Stuur Floris een appje voor meer informatie en als je je voor je team en de vereniging in wil zetten!

Gepubliceerd maandag 6 juli 2020

KasCo & RvT leden gezocht!

Nu het KB al een paar weken bekend is, is het tijd om vooruit te kijken naar volgend jaar. Voor aankomend seizoen zijn wij op zoek naar nieuwe leden voor zowel de RvT als de KasCo. 

Lijkt het jou leuk om op een actieve manier bij te dragen aan de belangrijkste organen in onze vereniging? Heb je een kritische blik op de vereniging en/of verstand van cijfertjes en geld? Lees dan vooral even door!

Wat houdt de Raad van Toezicht in?

 • Elke week leest de RvT de notulen van het bestuur
 • Elke maand vergadert de RvT
 • De RvT heeft individuele gesprekken met bestuursleden
 • De RvT is aanwezig bij elke ALV
 • De RvT controleert op het handhaven van de AVG
 • De RvT houdt het welzijn van het bestuur in de gaten 
 • Je blijft minimaal twee jaar actief in de RvT om de continuïteit te waarborgen

Wat houdt de KasCo in?

 • De kascommissie houdt toezicht op alle inkomsten en uitgaven van het bestuur en brengt hierover verslag uit tijdens de algemene vergadering
 • Controleren van de halfjaarlijkse afrekeningen en eindafrekeningen van het verenigingsjaar. 
 • Ongeveer eens per twee a drie maanden komt de KasCo samen met de penningmeester om de financiën te bespreken.

Om te bepalen wie er in de RvT en KasCo komt, gaat het kandidaatsbestuur samen met de kandidaten in gesprek. Eventueel sluit een huidige RvT of KasCo lid aan tijdens het geprek voor vragen. Je kunt je aanmelden door vóór 19 juli 2020 een mail met je motivatie erin te sturen naar kb@hetzinkstuk.nl. Vermeld hierin duidelijk of je interesse hebt in de RvT of KasCo. Mocht je geen voorkeur hebben, geef dat dan ook aan. 

Gepubliceerd woensdag 1 juli 2020

Proeftraining

Wil je komen proeftrainen? Dat kan! Dit zal er wel wat anders uitzien.

Wil je komen zwemmen? Mail dan naar zwemmen@hetzinkstuk.nl . Wil je komen waterpoloën? Mail dan naar waterpolo@hetzinkstuk.nl .

Vermeld in de mail het volgende:

 • Jouw beschikbaarheid voor de komende twee weken, kijk voor de actuele trainingstijden op de website.
 • Je niveau van het zwemmen of poloën (beginner - gemiddeld - gevorderd).
 • Je gegevens: volledige naam, telefoonnummer en adres. We zullen niets met deze informatie doen, tenzij er een corona-uitbraak plaatsvindt binnen de vereniging.

Als allerlaatste is het van belang om het corona protocol door te lezen, voordat je komt proeftrainen. Dan weet je al een beetje hoe het eraan toe gaat! Het is een hoop informatie, laat het je niet afschrikken! Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar bestuur@hetzinkstuk.nl.

Hopelijk tot snel!

Gepubliceerd dinsdag 23 juni 2020

Woensdagavond trainingen

Let op! Vanaf 27 mei zijn de woensdagtrainingen als volgt:

21.00 — 22.00 uur Zwemmers*

22.00 — 23.00 uur Waterpoloërs**

*Van 20.00 tot 20.45 is er voor de zwemmers landtraining. Van 21.00 tot 21.45 is er voor de waterpoloërs landtraining. Dit zal worden gegeven op het veld achter de Krommerijn.


Om de landtrainingen corona-proof te doen moeten we ons aan de volgende maatregelen houden: 1) Je loopt linksom langs het gebouw naar het grasveld achter het zwembad. 2) We houden anderhalve meter afstand van elkaar. 3) De matjes kunnen niet gebruikt worden, neem in plaats daarvan een handdoek of eigen matje mee. 4) Na afloop van de landtraining verlaat je het terrein via de draaihekken naast de ingang. 


Gepubliceerd woensdag 27 mei 2020

Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer zwemmen!

Wil jij

… de zwemmers van de leukste studenten Zwem- en Waterpolovereniging uit Nederland coachen?

… elke week blij gezichten tijdens de trainingen?

… ongelimiteerde gezelligheid tijdens de trainingen en borrels?

… GRATIS een opleiding volgen tot trainer van de KNZB?

… twee jaar daarna een vergoeding voor jou inzet?


Dan is dit hoofdtrainer zwemmen echt iets voor jou! Mail snel naar zwemmen@hetzinkstuk.nl en dan kijken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Gepubliceerd zaterdag 4 april 2020

Bestelmoment 3

Zou jij graag willen stralen in Zinkstuk clubkleding? Nu is je kans om je garderobe aan te vullen. Op vrijdag 14 februari worden de nieuwe kleren besteld, dus je hebt tot die tijd om een polo, trui, etc. te bestellen. 

Op woensdagavond 5 februari en 12 februari zal er een heus kledingrek staan, waarbij je goed kan zien wat we allemaal te bieden hebben. Kom vooral langs!

Badmutsen zijn uiteraard op elk moment te bestellen. 

Gepubliceerd woensdag 5 februari 2020

NSWK III en ONKS

Er zijn twee sportieve weekenden op komst! Wij als Het Zinkstuk gaan onze naam weer even goed op de kaart zetten tijdens het derde NSWK in Eindhoven en tijdens het ONKS in Delft. Het is vanaf nu weer mogelijk je in te schrijven voor beide evenementen.

Heb je passie voor waterpolo? Of wil je oefenen met hoe het is om een wedstrijd te spelen als beginnende poloër of zwemmer? Dan is het NSWK echt iets voor jou! Op 16 februari worden er wedstrijden gespeeld op gevorderd en beginners niveau. Schrijf je snel in via: htznks.tk/NSWKIII.

Ben jij helemaal gek op (wedstrijd)zwemmen? Ga mee naar het ONKS in Delft op 28 en 29 februari! Tijdens deze wedstrijden zwemmen we niet in competitie verband, maar worden afstanden individueel gezwommen. De snelste drie zwemmers/teams op een afstand krijgen een medaille. Schrijf je snel in via: htznks.tk/ONKS.
Let op! Als je naar de pre-borrel, het diner of het feest wil, dan moet je je op de andere activiteit inschrijven!

Gepubliceerd dinsdag 14 januari 2020

Sponsorkliks App

Klaar om geld uit te gaan geven? 💸 Zwarte vrijdag, pakjesavond, Kerst en oud en nieuw komen er binnenkort aan! 🎁 Vergeet niet de affiliateplugin van Het Zinkstuk te installeren zodat je de vereniging steunt bij al je aankopen! 💰 Ga naar htznks.tk/plugin

Gepubliceerd woensdag 27 november 2019

Inloopspreekuur Fysiofabriek

Speciaal voor studentensportverenigingen heeft de Fysiofabriek een gratis inloopspreekuur. Weet je niet zeker of een afspraak maken nodig is voor je klacht? Kom dan langs bij hun gratis inloopspreekuur. In 10 minuten wordt er gekeken of je lekker door kan sporten met eventueel een extra oefening of dat je toch nog een keer gezien moet worden voor uitgebreider onderzoek door een fysio of huisarts. 

Er is plek voor drie personen tijdens het half uur. Meld je aan via deze link om er zeker van te zijn dat je gezien kan worden.

 

Waar: Zwembad de Krommerijn. 

Wanneer? Elke dinsdag om 18.30 uur. 

Gepubliceerd woensdag 6 november 2019

Wijziging trainingstijden

LET OP!

Vanaf 6 november 2019 gaan er nieuwe trainingstijden in op de woensdagavonden:

Waterpolo Zwemmen
20.30 -21.00 Landtraining 21.00-21.45 Landtraining
21.00-22.30 Training* 22.00-23.00 Training
* van 21.00 tot 22.00 uur heel bad, daarna half bad


Vanaf 1 april 2020 zullen de tijden weer worden omgedraaid naar de huidige situatie die hieronder staat beschreven:

Zwemmen Waterpolo
20.00-20.45 Landtraining 21.30-22.00 Landtraining
21.00-22.30 Training 22.00-23.00 Training*

Van 22.00 tot 22.30 heel bad, daarna half bad. 


De borrel zal na elke woensdagavondtraining doorgaan tot 01.00 uur. We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn, stuur deze dan naar secretaris@hetzinkstuk.nl. 

 


Gepubliceerd vrijdag 1 november 2019

Aankomende activiteiten

Er zijn nog geen activiteiten gepland!

Sponsoring

Stickerkaart

Partners