Utrechtse Studenten Zwem- en Waterpolofederatie
Het Zinkstuk

Mededelingen

new De Gouden Voorzet

De Gouden Voorzet is een jaarlijks terugkerend evenement in Utrecht. Op dit evenement wordt bekend gemaakt welke studentensportvereniging (SSV) de winnaar is van de gouden
voorzet. De Gouden Voorzet keert €2000,- uit in de vorm van een garantiesubsidie. Dé kans om je vette idee te realiseren! Om hier kans op te maken moet je een idee insturen dat aan de volgende eisen voldoet:

● Het plan kan maximaal 2 A4 beslaan. Het plan moet een uitgebreide beschrijving van  het idee bevatten en een sluitende begroting.
● Het plan dient in het voordeel van (een groot deel van) de vereniging te zijn.
● Het plan moet van constructieve aard zijn.
● Het plan mag geen winstoogmerk hebben.
● Het plan mag niet bij concurrerende bedrijven van Sportcentrum Olympos en het Sportcafé Olympos plaatsvinden.
● De vereniging dient haar plan te pitchen op 6 juni
● De vereniging dient een ludieke actie te pitchen die zij zal organiseren ter bevordering  van de leefbaarheid op het USP.
● In overleg met het USP wordt de ludieke actie gepland na toekenning van de bijdrage. De ludieke actie dient binnen een jaar na toekenning van de subsidie te worden gerealiseerd.
● De ludieke actie dient aan de volgende criteria te voldoen:
- Vergroot of versterkt de leefbaarheid op het USP;
- Past binnen het thema 'Healthy Urban Living': een gezond en duurzaam leven;
- Versterkt de USP-community: heeft een groot bereik en brengt mensen bij elkaar;
- Is toegankelijk voor iedereen.
● De Sportraad Utrecht jureert alle plannen in samenwerking met andere partijen. Over  de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
● De eventueel toegekende bijdrage wordt uiterlijk 6 maanden na indienen van het plan uitgekeerd na het toesturen van de eindafrekening, waaruit blijkt dat er een tekort is.
● Achteraf dient de winnende SSV een verslag in over de uitvoering van het plan,  inclusief beeldmateriaal en het organiseren van de ludieke actie.

De zes beste ideeën worden uitgenodigd om op 6 Juni tussen 16-18u hun idee aan de vakjury te komen pitchen, op basis van die pitches zal de vakjury dan de uiteindelijke winnaar kiezen. De winnaar zal groots bekend gemaakt worden tijdens het sneakergala op donderdag 27 Juni.

Als je een leuk idee/plan hebt, stuur dan vóór 12 mei een berichtje naar bestuur@hetzinkstuk.nl. Wij zorgen dan dat het idee bij de Gouden Voorzet terecht komt. Heb je een idee maar weet je niet hoe je het uit moet werken? Stuur dan ook een mailtje, dan helpen we je graag :)

Gepubliceerd donderdag 18 april 2019

new Interesse in een bestuursjaar bij de Sportraad?


Gepubliceerd dinsdag 16 april 2019

Training met Pasen

Tweede paasdag, maandag 22 april, is de Kwakel gesloten en zal de training dus niet doorgaan.

Wel is er de mogelijkheid om op 21 april mee te doen aan de zwemloop! 

Eerste paasdag, 21 april organiseren Hellas Triathlon, UHTT en LABC een Paaszwemloop. Eerst een paar baantjes zwemmen in het Krommerijnbad, om vervolgens naar buiten te rennen en na een paar rondjes langs de Kromme Rijn al sprintend naar de finish te gaan. Begin je feestweekend sportief en maak er een gezellige paasbrunch ochtend van!

Er zijn verschillende startseries voor alle leeftijden dus neefjes/nichtjes zijn ook welkom!

 1. Jeugd (8-12 jaar)
  150 m zwemmen
  1.5 km hardlopen

 2. Jeugd (12-18 jaar)
  250 m zwemmen
  2.5 km hardlopen

 1. Volwassenen/Studenten
  500 m zwemmen
  5 km hardlopen

Meer info op: http://hellastriathlon.nl/zwemloop

Oh ja - het voornemen is om de Paaszwemloop in 2020 als Nederlands Studentenkampioenschap Zwemloop neer te zetten ... Dit is -de- kans op een mooie parcoursverkenning natuurlijk! Misschien sta jij in 2020 wel op het podium!?

PS denk je dat het zwemmen en rennen in een combinatie echt niks voor jou is, maar wil je wel komen helpen? Dan hebben wij jou ook ontzettend hard nodig! We zijn nog opzoek naar vrijwilligers voor de dag van 9u tot 13u. Voel jij je geroepen en lijkt het je leuk om deze dag te helpen, dan kan je mailen naar Sander Brinkhof, sander.brinkhof@gmail.com.


Gepubliceerd woensdag 10 april 2019

Inschrijvingen zomertoernooien geopend

Vanaf heden zijn de inschrijvingen voor de waterpolo zomertoernooien geopend op de website! We gaan dit jaar naar (verrassing) Borculo (14-16 jun), Schoonebeek (5-7 jul) en Ter Apel (23-25 aug)! Velen van jullie zijn al bekend met de legendarische zomertoernooien. Maar niet gevreesd zwemmers en nieuwelingen, deze toernooien zijn zeer laagdrempelig en de feesten onvergetelijk; het draait vooral om gezelligheid. Wil je meer weten? Spreek dan een van de commissieleden of een willekeurige poloër aan, die vertellen je dolgraag over hun ervaringen (voor zover ze die zich nog kunnen herinneren). Dus schrijf je in!

Gepubliceerd donderdag 28 maart 2019

Het Zinkstuk | Affiliate

Bestel jij wel eens iets op de website van bol.com, CoolBlue, Wehkamp, thuisbezorgd.nl, Domino's, booking.com, Decathlon, HEMA of Groupon? Steun dan bij elke aankoop die je doet Het Zinkstuk! Meer dan 620 online winkels zijn aangesloten! En omdat wij ook wel weten dat je niet eerst gaat opzoeken of een webwinkel is aangesloten, hebben we een prachtige gratis en officiële browserplugin gemaakt!Meer informatie is hier te lezen.

Gepubliceerd zaterdag 17 november 2018

Fysiotherapeut

Hoi Zinkstukken!


Ik ben Matthijs en ben sinds 2012 lid van Het Zinkstuk. Jaja, dat is één van mijn stickers op de website: ‘oudje’ 😉

Ik ben oefentherapeut Cesar en zit op dit moment in het laatste jaar van mijn sportfysiotherapie master. Mij lijkt het leuk om iets ‘professioneels’ te doen bij Het Zinkstuk. Het idee van ‘clubfysio’ was dan ook snel geboren. Ik heb dit idee met het bestuur gedeeld en zij deelden mijn enthousiasme.

Vanaf nu zal ik jullie clubfysio zijn! Heb je vragen over een blessure? Dan kun je me altijd aanschieten voor of na de training (zwemmen). Zelf train ik vooral op maandag en donderdag. Ik geef je graag een eerste advies over wat te doen met jouw pijn.

Ook wil ik samen met het bestuur gaan inventariseren hoeveel blessures er binnen de vereniging zijn. Hiervoor komt binnenkort een formulier op de website, dus als je een blessure hebt vul deze dan vooral even in.

Ik hoop je eens voor/na een training te spreken en als het nodig is te helpen!


Groet,

Matthijs

 


Gepubliceerd maandag 5 november 2018

Aankomende activiteiten

Sponsoring

Stickerkaart

Partners