Het Zinkstuk | Affiliate

Bestel jij wel eens iets op de website van bol.com, CoolBlue, Wehkamp, thuisbezorgd.nl, Domino's, booking.com, KLM, Expedia, Decathlon, HEMA of Groupon? Steun dan bij elke aankoop die je doet Het Zinkstuk! Meer dan 620 online winkels zijn aangesloten! En omdat wij ook wel weten dat je niet eerst gaat opzoeken of een webwinkel is aangesloten, hebben we een prachtige gratis en officiële browserplugin voor Chrome en Firefox gemaakt!

Hoe werkt het?

Je installeert de plugin en die controleert steeds of de website die je bezoekt een affiliate van Het Zinkstuk is. Zo ja, dan krijg je een kleine notificatieballon in de rechteronderhoek van je scherm te zien met de mogelijkheid om de aankoop via de sponsorlink van Het Zinkstuk te doen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat vervolgens naar Het Zinkstuk, zonder dat het jou iets extra's kost! Win-win!

Wat verdien jij eraan?

Direct helemaal niks! Maar alle sponsorinkomsten vloeien de vereniging in, wat kan betekenen dat de contributie lager wordt of activiteiten uitgebreid kunnen worden. Dus indirect profiteer je ervan. En als je toch een aankoop doet, kan je het net zo goed via de sponsorlink van Het Zinktuk doen ;).

Hoe zit dat met privacy dan?

Wij weten niks: niet welk product je koopt of dat jij het überhaupt bent. We ontvangen alleen van de webwinkel het totaalbedrag en de commissie die Het Zinkstuk er over ontvangt. De plugin haalt een lijst met winkels op van hetzinkstuk.nl en communiceert met hetzinkstuk.nl of de plugin geïnstalleerd is.