Ereleden

Bauke Wolters

Bauke Wolters fluit als scheidsrechter niet alleen al een aantal jaren voor Het Zinkstuk, maar trainde ook 2 jaar lang alleen de heren en 1 jaar de heren en de dames van Het Zinkstuk. In 2012 is Bauke de heren 1 en 2 weer gaan trainen op de woensdagavond.


Tim Winkels

Ondanks dat Tim maar korte tijd officieel lid is geweest is hij jaren lang actief geweest bij Het Zinkstuk. Tim heeft in een groot aantal commissies deelgenomen, heeft een bestuursjaar gedaan (jaar 2010/2011), is erg belangrijk geweest voor de organisatie van NSZKs, was jarenlang de vaste trainer en coach bij de zwemafdeling.


Jan Stevens

Jan is ruim 12 jaar actief geweest bij Het Zinkstuk. Meerdere commissies heeft hij op zijn naam staan en elke week stond hij langs het bad om onze zwemmers training te geven. Dit heeft hij ruim 6 (!) jaar gedaan. Het befaamde 'Jans feest' was een initiatief van Jan en is ook nog steeds een groot succes!


Paul van de Luitgaarden

Paul heeft middels verschillende functies binnen Het Zinkstuk veel voor de vereniging betekend. Zo is hij onder andere bestuurslid en RvT lid geweest én heeft hij onze prachtige website opgezet. Paul was daarnaast vaak aanwezig op de woensdagavond borrel waar hij dan ook de oprichter was van 'Frituurwoensdag'.