Informatie waterpolo

Dus jij bent geïnteresseerd in een lidmaatschap bij de leukste zwem- en waterpolovereniging van Nederland? Wat leuk! Het Zinkstuk is een kleine, maar hele gezellige vereniging. We organiseren activiteiten, doen mee aan toernooien georganiseerd door andere verenigingen en hebben een wekelijkse borrel op de woensdagavond in het Krommerijnzwembad. Naast alle gezelligheid wordt er ook getraind. Die trainingen zijn toegankelijk voor beginnende en gevorderde waterpoloërs. Denk jij dat onze vereniging bij jou past? Kom dan een keer langs voor een proeftraining!

Gratis proeftraining

Je kan drie keer gratis komen proeftrainen. Laat ons even weten dat je komt via deze link.

Trainingstijden

De huidige trainingstijden zijn hier te vinden.

Niveaus en teams

Wij hebben op dit moment 3 waterpolo-teams; twee heren- en een damesteams. De niveaus van de teams liggen iets uit elkaar wat het mogelijk maakt voor iedereen om in te stromen. De gezelligheid is er ook niet minder om. Er wordt gespeeld voor de winst, maar daar zal de sfeer niet onder lijden. Alle teams organiseren met enig regelmaat activiteiten, denk hierbij aan ploegdiners, gezamenlijk stappen en nog veel meer.

Wedstrijden

Klik hier voor het wedstrijdschema.

Je kan ook meedoen aan NSZK' s (Nederlands Studenten Zwem Kompetitie) met jouw lidmaatschap!

Waterpolo én zwemmen

Als je een lidmaatschap hebt bij Het Zinkstuk ben je vrij om naar elke training te komen die wordt aangeboden, zowel zwemmen als waterpolo.

Huisregels

  • De huisregels van de zwembaden zijn te vinden op de website van de gemeente en zijn van toepassing op alle bezoekers.
  • Wees minimaal 10 minuten voor aanvang aanwezig in het zwembad om volledig gebruik te kunnen maken van de training en voor het opbouwen van het bad.